Prijzen


Prijzen

Uurtarief
Tussen € 50 – € 55 excl. btw., afhankelijk van de opdracht.
Prijzen ZZP-basis voor langere periode in overleg 

Om u een indicatie te geven van de kosten voor vormgeving hanteer ik voor een aantal opdrachten een vaste prijs. Deze prijs is inclusief het ontwerp en de materialen en exclusief btw. Het schrijven van de teksten is hierbij niet inbegrepen.

Voorbeeld prijs A5 flyers en visitekaartjes

Beeldmateriaal
Heeft u geen beeldmateriaal beschikbaar, dan bespreken we uw wensen en gaat Eigen & Zinnig voor u op zoek. Ook het inhuren van een vakfotograaf kan verzorgd worden. De prijs van beeldmateriaal is afhankelijk van de opdracht en het gewenste aantal foto’s

Drukwerkbegeleiding
Wilt u dat het complete eindproduct wordt afgeleverd? Dan neemt Eigen & Zinnig de drukwerkbegeleiding op zich. Concreet betekent dit dat de contacten met de drukker voor u onderhouden worden en dat bestanden daar in de juiste formaten worden aangeleverd.

De kostprijs hiervan bedraagt 10% van de totaalprijs met een minimum van €25 excl. btw. De afleverkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Indien mogelijk wordt uw bestelling persoonlijk afgeleverd, en anders verloopt dit via DHL of TNT.

Onder Werkwijze vindt u een helder overzicht van mijn plan van aanpak. Om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden vindt u een greep uit ontwerpen en tekst onder Portfolio.