Even voorstellen


even-voorstellen

Mijn naam is Tosca Blokhuijs en ik woon in Doorn, gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ik ben in 2010 gestart met Eigen & Zinnig naast mijn werk in loondienst. Momenteel werk ik als Marketing en Communicatie specialist bij een interim management bureau in het onderwijs. Daarvoor heb ik veel ervaring opgedaan bij een grote zorgorganisatie als communicatieprofessional.

Ervaring
Inmiddels heb ik kennis gemaakt met alle facetten die de communicatie en marketingbranche te bieden heeft. Van het opzetten tot een website en nieuw intranet tot het adviseren over projecten binnen bedrijfsmatige locaties zoals, horeca en winkelondernemingen. Kortom mijn werkzaamheden zijn allround te noemen.

Naast ruime ervaring met het schrijven van teksten m.b.t. diverse in- en externe communicatie, verzorg ik ook al jaren de vormgeving van diverse corporate uitingen. Daarom kan ik u op een heel breed gebied mijn diensten aanbieden. Graag maak ik vrijblijvend een afspraak met u om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.